Náš příběh

Příběh Jean Paul's se začal psát v roce 2014, kdy byla „spuštěna na vodu“ naše vlajková loď, restaurace v Běhounské ulici. V rámci našich častých cest do zahraničí jsme poznali mnoho zemí a originální kuchyně některých z nich nám prostě učarovala. Naším cílem tak už od začátku bylo, a stále zůstává, zprostředkovat tyto jedinečné chutě strávníkům v našem rodném Brně. Spolupracujeme s pečlivě vybranými dodavateli surovin ze zemí, jejichž kuchyni vaříme, zejména z Itálie, Švýcarska nebo Rakouska. Mnoho z těchto surovin je s láskou vyráběno tradičními postupy s vysokým podílem lidské práce, které si nesmírně vážíme. Postupem času jsme v rámci Jean Paul's vytvořili také koncept bister, kterým se snažíme vyvrátit mýtus, že rychle připravené jídlo nemůže mít vysokou úroveň. Ve všech našich bistrech používáme stejné suroviny a vaříme podle stejných receptur jako v naší restauraci. Těšíme se na vaši návštěvu, ať už v naší restauraci na Běhounské, nebo v jednom z našich bister…

Řekli o nás:

1

Andrea Fiorino

“I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services.”

2

Luboš Kalouda

“I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services.”

3

Jindřich Machálek

“I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services.”

+420 731 651 167

©2020 by Entity